Okvirjanje slik

V našem ateljeju vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri okvirja, veliko izbiro profilov in kvalitetno izvedbo. Omogočamo vam kvalitetno okvirjanje, razrez paspartoujev, kaširanje, izdelavo podokvirjev, napenjanje platen in različne druge storitve na enem mestu.

OKVIRJANJE

Nudimo vam okvirjanje slik, platen, grafik, akvarelov, fotografij, gobelinov, plakatov, sestavljank, pa tudi okvirjanje ogledal in vsega ostalega, kar lahko krasi stene. Na voljo so številni leseni in aluminijasti profili oziroma letvice za okvirjanje v številnih variantah in barvah. Svetujemo vam pri izbiri ustreznega okvirja ter poskrbimo za strokovno in natančno okvirjanje!

Okvirjanje slik

RAZREZ PASPARTOUJEV

Poskrbimo za profesionalen razrez paspartoujev različnih velikosti in oblik. Pri tem se trudimo za izredno natančnost in čim bolj precizen rez. Na voljo so različne možnosti, ki vam jih z veseljem predstavimo, če nas obiščete v našem ateljeju.

razrez paspartujev

KAŠIRANJE

Ena od storitev, ki jo izvajamo, je tudi kaširanje. Pri tem postopku gre za lepljenje slik, fotografij, plakatov ali kakšnih drugih umetniških del na izbrano podlago, s čimer jih zaščitimo pred gubanjem in mečkanjem ter jih tako še dodatno zavarujemo. S tem preprečimo, da bi se izbrano delo med okvirjanjem kakorkoli poškodovalo.

Kaširanje slik

IZDELAVA PODOKVIRJEV

Svojim strankam nudimo tudi izdelavo podokvirjev izbranih oblik in dimenzij oziroma po meri. Podokvir je narejen iz obstojnih in trdnih lesenih letvic in omogoča, da platno ostane primerno napeto, kar lahko še dodatno prilagodimo z zagozdami.

Izdelava podokvirjev

NAPENJANJE PLATEN IN SLIKARSKA PLATNA

V našem ateljeju poskrbimo za napenjanje platen na podokvir oziroma slepi okvir. Pri tem lahko izbirate med različnimi tehnikami oziroma se zanje odločimo glede na to, za kakšno platno gre. Prav tako vam lahko na novo napnemo že obstoječa umetniška dela, pri katerih platno ni več tako zelo napeto, kot bi moralo biti.

Poleg vseh naštetih storitev pa lahko pri nas naročite nova slikarska platna različnih velikosti in oblik ter tako sami ustvarite svojo umetnino.

Napenjanje platna

Prav tako pa imamo v našem ateljeju vedno na voljo tudi umetniška dela različnih avtorjev, s katerimi lahko okrasite svoj dom ali pa jih podarite kot darilo!